brokuły Bimi® w centrum uwagi!
W trakcie Międzynarodowego Konkursu Kulinarnego “Chefs en Or” organizowanego 31.10.2023 r. w Warszawie przez Instytut Kulinarny Transgourmet / Transgourmet (https://chefsenor.com/) , jednym z głównych składników przekazanym Uczestnikom były uprawiane u nas brokuły Bimi®.
To właśnie z brokułami Bimi® powstały przepięknie wyglądające, wykwintne potrawy będące dziełami sztuki kulinarnej! Cały ten niezwykły festiwal smaków nie miałby miejsca gdyby nie Mistrzowie Kuchni z takich krajów jak Szwajcaria, Francja, Niemcy, Austria, Hiszpania, Rumunia i Polska.
Prócz tego, że to właśnie brokuły Bimi® po raz kolejny zyskały uznanie Mistrzów Kuchni, jest nam bardzo przyjemnie ogłosić, że zwycięzcą Konkursu “Chefs en Or” został reprezentant Polski – Rafał Koziorzemski!
Gratulujemy zwycięzcy i zachęcamy do tworzenia własnych dzieł kulinarnych z brokułami Bimi®!