Smak pasji. Trendy przyszłości 17 września 2024 r.
Tegoroczny wrzesień jest dla nas niezwykle intensywnym, ale i obfitującym w wartościowe wydarzenia, miesiącem!
W minionym tygodniu mieliśmy okazję uczestniczyć w ekskluzywnym wydarzeniu organizowanym przez Chefs Culinar Polska “Smak pasji. Trendy przyszłości”!
Dziękujemy za możliwość udziału, a także zaprezentowania swoich produktów szerszemu gronu ekspertów z branży gastronomicznej, restauratorom, a także wszystkim pasjonatom smacznego i zdrowego jedzenia!
Szczególne podziękowania kierujemy do firmy ROLMAX za kulinarne wsparcie i przygotowanie gołąbków oraz 🥦 brokułów Bimi® w celach degustacyjnych.
Tegoroczny wrzesień jest dla nas niezwykle intensywnym, ale i obfitującym w wartościowe wydarzenia, miesiącem!
W minionym tygodniu mieliśmy okazję uczestniczyć w ekskluzywnym wydarzeniu organizowanym przez Chefs Culinar Polska “Smak pasji. Trendy przyszłości”!
Dziękujemy za możliwość udziału, a także zaprezentowania swoich produktów szerszemu gronu ekspertów z branży gastronomicznej, restauratorom, a także wszystkim pasjonatom smacznego i zdrowego jedzenia!
Szczególne podziękowania kierujemy do firmy ROLMAX za kulinarne wsparcie i przygotowanie gołąbków oraz 🥦 brokułów Bimi® w celach degustacyjnych.